BESTEMMINGEN SELFDRIVES ZUID-AMERIKA

AUTORONDREIZEN IN ARGENTINIË, BOLIVIA, CHILI, COLOMBIA, COSTA RICA, CUBA, ECUADOR EN PERU

 

BEKIJK DE BESTEMMINGEN VAN CONDOR TRAVELS

 

 

EEN REIS OP MAAT


Al onze selfdrive reizen worden volledig op maat gemaakt. Of het nu gaat om een reis per camper met enkele hotelovernachtingen en vluchten erbij of een complete rondreis per huurauto of privé-transfers (inclusief overnachtingen, excursies en vluchten). Wij kunnen het allemaal voor je regelen.

Wil je via ons alleen een 4WD camper of 4WD met daktent huren? Dan kan dat ook. Wij hebben erg veel ervaring met de camper verhuur in Zuid- en Midden-Amerika, dus je bent aan het goede adres!

Op deze website hebben we per bestemming diverse selfdrive reizen uitgewerkt. Deze zijn bedoeld ter inspiratie. Ze kunnen geheel naar jouw wensen worden aangepast zodat het jouw unieke reis wordt. Bovendien geven deze door ons uitgewerkte reizen je direct een goed idee hoeveel tijd je nodig hebt voor de selfdrive die je in gedachten hebt.

 

ONZE FINANCIËLE ZEKERHEDEN


Wij zijn aangesloten bij de SGR, het Calamiteitenfonds en de VVKR. Dit geeft je de financiële zekerheid dat wij een vertrouwde partij zijn om je reis bij te boeken. Wel zo prettig om te weten toch?

NEEM CONTACT OP