SELFDRIVES PATAGONIE

INDIVIDUELE REIZEN OP MAAT


Patagonie is leeg, uitgestrekt, ruig en vaak adembenemend mooi!

Houd je van de natuur dan kun je hier enorm genieten. Patagonie is de benaming voor het zuidelijk deel van zowel Argentinie als Chili. Je kunt tijdens je reis rijden over de Carretera Austral, over Ruta 40, de Perito Moreno gletsjer gaan bewonderen of gaan wandelen in Torres del Paine en/of bij het Fitz Roij massief bij El Chalten. Ook langs de Carretera Austral zijn er vele plekken waar je mooie dag of meerdaagse wandelingen kunt maken.

Het rijden met auto of camper geeft je alle vrijheid die je wenst zodat je kunt stoppen waar en zo vaak je maar wilt.

Patagonie kent inmiddels aardig wat geasfalteerde wegen maar gelukkig zijn er ook nog steeds voldoende delen onverhard. Dat geeft toch altijd een andere charme aan het rijden door het land. Omdat Patagonie zo uitgestrekt is betekent het wel dat je dagelijks redelijke afstanden zult moeten overbruggen. Bij het samen stellen van onze selfdrives kijken we vooral hoeveel tijd je nodig hebt om een traject te overbruggen. En mocht er onderweg iets de bezichtigen of bijvoorbeeld te wandelen zijn dan vinden we het vanzelfsprekend dat daar ook tijd voor moet zijn.

Alle selfdrives zijn gebaseerd op onze eigen rij-ervaring die wij zelf in de loop van ruim 15 jaar hebben opgedaan in deze landen. Aangezien wij al onze reizen 100% op maat maken kunnen de reizen altijd naar jullie wensen worden aangepast!

ONZE SELFDRIVE REIZEN IN PATAGONIË