SELFDRIVE REIZEN PERU

INDIVIDUELE REIS OP MAAT

INTRODUCTIE PERU

Een selfdrive maken door Peru is nog niet zo heel gangbaar maar wij hebben zelf al meerdere keren een rondreis met huurauto door Peru gemaakt en denken dat dit land de selfdrive-liefhebber veel te bieden heeft.

Peru is een prachtig land met een grote variatie aan landschappen en met veel Inca-cultuur zoals het bekende Machu Picchu. Daarnaast zijn ook de cirkels bij Moray en de ruïnes van Ollantaytambo zeker een bezoek waard. Dit land heeft een voornamelijk Indiaanse bevolking met veelal per regio typerende kledij. Onderweg kom je regelmatig kleurrijke markten tegen waar fruit, groente en andere zaken worden aangeboden.

Naast dat je tijdens onze selfdrive de highlights van het zuiden bezoekt rijdt je ook nog eens door vele kleine en middelgrote authentieke dorpjes waar je alle tijd kunt nemen om te stoppen en rond te kijken. Je reist niet alleen door de hoge Andes en komt meerdere malen ruim boven de 4.000m maar je rijdt ook door het regenwoud en de woestijn! Hoeveel variatie wil je hebben?

Een bijzondere reis en een écht selfdrive-avontuur!