WIE ZIJN WIJ?

HOE HET BEGON & ONS TEAM


Condor Travels is sinds 2007 aktief op de reismarkt. Wij hebben ons gespecialiseerd in selfdrive reizen met een huurauto of een camper in Zuid- en Midden-Amerika. Vanuit onze eigen passie voor deze manier van reizen is Condor Travels in 2007 "geboren”.

Wij vinden zelf rijden de mooiste manier om een land te ontdekken. Je beleeft en ervaart het land dan pas echt en dit is toch anders dan hoppen van highlight naar highlight. Tijdens een selfdrive heb je alle vrijheid om te stoppen waar en zo vaak je maar wilt. En je komt niet alleen langs de highlights van een land maar ook door minder bekende regio's en langs kleine dorpjes en stadjes. Meestal maak je tijdens een selfdrive makkelijk contact met de lokale bevolking. Juist dit contact geeft naar ons idee je reis een extra dimensie. Echt zien hoe de mensen leven en werken en hun ontmoeten. Daar gaat het om. Niet het eindpunt maar de reis op zich is toch het doel?

HOE HET BEGON

Drijvende kracht achter én oprichter van Condor Travels is Caroline Bier. Zij is tijdens een reis van ca. 1,5 jaar in 2002 en 2003 per camper door een aantal landen in Zuid-Amerika getrokken en erg gecharmeerd geraakt door dit prachtige en diverse continent. Ook daarvoor al maakte ze vele verre reizen per 4WD camper of 4WD auto en vond zelf rijden altijd al de mooiste manier om rond te reizen. Niet gebonden zijn aan een groep maar lekker je eigen plan kunnen trekken en gaan!

Zij merkte ook dat er veel meer mensen zijn die graag een dergelijk selfdrive avontuur aan zouden willen gaan. Maar de onbekendheid met verre bestemmingen weerhoudt sommige mensen er nog wel eens van hun plannen daadwerkelijk uit te voeren.

De kennis en ervaring van een specialist zijn in zo'n geval zeer welkom. Wij helpen je dan ook graag bij het plannen van je reis en het uitwerken van een route die je voor ogen hebt. Daarbij maken we vanzelfsprekend gebruik van onze grote schat aan kennis die we hebben opgedaan tijdens onze eigen selfdrive reizen op de bestemmingen die wij aanbieden.

ONS TEAM

Ons kleine team bestaat uit mensen met passie voor het reizen door dit enorme continent.


Caroline Bier

Caroline is de drijvende kracht én eigenaar van Condor Travels. Zij heeft sinds 2002 heel veel door Zuid-Amerika gereisd en inmiddels alle 7 continenten op aarde bereisd! In 2002 heeft ze ruim anderhalf jaar met haar eigen camper door Argentinië, Chili en Brazilië gereisd. Zo enorm veel natuurschoon, zo ongerept en zulke vriendelijke mensen, echt geweldig! Sinds die tijd komt zij met grote regelmaat in de landen van Zuid-Amerika. Daardoor heeft zij inmiddels heel erg veel ervaring opgedaan met het zelf rijden door de landen van dit enorme continent. De laatste reis dateert van april 2023 toen ze Cuba per huurauto heeft verkend.

 


Sonja van Bunnik

Sonja werkt inmiddels al vele jaren voor Condor Travels. Zij heeft niet alleen door vrijwel alle landen in Zuid- en Midden-Amerika gereisd maar ook diverse jaren in Peru gewoond. Zij kent Zuid-Amerika dan ook als geen ander.

 

Johan Muit

 
Vanzelfsprekend is ook Johan goed bekend met het zelf rijden. Niet alleen heeft hij uitgebreide rij-ervaring in Zuid-Amerika maar ook in diverse landen in Afrika, het Midden-Oosten en in Australië. In 2015 heeft hij Cuba bezocht om dit land beter te leren kennen. Johan houdt zich met name met de financien bezig maar springt ook bij als dat nodig is tijdens afwezigheid van één van de andere mensen.