• Colombia San Agustin
  • Colombia Zona Cafetera
  • IMG 3334
  • IMG 3104
  • IMG 2830

COLOMBIA

AUTORONDREIS | SELFDRIVE REIZEN

Colombia is een prachtig land met zeer verschillende landschappen en een uiterst vriendelijke bevolking. Inmiddels is Colombia net zo goed bereisbaar als andere landen in Zuid-Amerika. Het is een land dat nog ontdekt moet worden door de toeristen waardoor het er op dit moment nog relatief rustig is. Colombia kent vele authentieke koloniale stadjes, hooggebergte, nevelwouden, jungle en het grenst zowel aan de pacifische als de caribische oceaan. De Zona Cafetera, de koffieregio bij uitstek, is van een ongekende schoonheid met prachtige vergezichten. Bovendien heeft men traditionele finca's omgetoverd tot fantastische accommodaties die echt een toegevoegde waarde aan uw reis geven om daar één of meerdere nachten te verblijven!

Ons selfdrive concept trouw blijvend zijn we zelf op pad gegaan om te ervaren hoe het is om hier met een huurauto te rijden. Wij vonden het een mooi en uitdagend avontuur! Het is voor de ervaren selfdrive reiziger, die graag weer eens een nieuw avontuur aan wil gaan, een aanrader. Mocht u twijfelen of u wel zelf wilt rijden of niet dan kunnen wij u ook mooie routes aanbieden met privé transport.

Wilt u meer weten over een rondreis met huurauto of een luxe auto-rondreis met privé chauffeur naar Colombia? U kunt ons telefonisch bereiken of ons contactformulier invullen om een offerte aanvraag te doen. Wij horen graag van u!


Wij hebben in Colombia twee selfdrive routes voor je uitgestippeld ter inspiratie én een reis geheel met privé-chauffeur. Wij maken al onze reizen op maat en het is daarom geen enkel probleem om onze voorbeeldreizen naar jou wensen aan te passen. We horen het graag!

SELFDRIVE BOGOTA - MEDELLIN | 22 dagen

Bogota - Villa de Leyva - Tatacoa woestijn - Archeologische site San Agustin - Zona Cafetera - Nationaal Park Tayrona - Cartagena

vanaf € 1.955,- p.p.

 

Lees meer...

   

SELFDRIVE ZONA CAFETERA EN LOS LLANOS | 18 dagen

Bogota - Villa de Leyva - Yopal - Los Llanos - Zona Cafetera - Cartagena

vanaf € 2.255,- p.p.

 

Lees meer...

   

LUXE RONDREIS MET PRIVE CHAUFFEUR/GIDS | 15 dagen

Bogota - Villa de leyva - Zona Cafetera - Medellin - NP Tayrona - Cartagena

vanaf € 3.185,- p.p.

 

Lees meer...

Het zelf rijden in Colombia is geschikt voor de ervaren selfdrive reiziger. Het is niet moeilijk om hier te rijden maar het is op de, doorgaans tweebaans wegen, wel relatief druk met (klein) vrachtverkeer en vele motorrijders. Dit maakt het rijden intensief. Heb je ruime ervaring in het rijden op verre bestemmingen zoals in Afrika of Azië dan is dit een avontuur dat je, denken wij, zeker aan kunt gaan. Heb je minder ervaring in het rijden op verre bestemmingen en twijfel je of je zelf moet gaan rijden? Vraag ons dan naar de mogelijkheden naar een individuele reis met privé transport.

 


Een reis maken met een privé chauffeur is een hele relaxte manier van reizen. Je hoeft niet zelf op het verkeer te letten of het hotel te zoeken. Zeker in het toch wel drukke verkeer in Colombia is dat, denken wij,  fijn als je rustig kunt meerijden en genieten van wat je onderweg allemaal ziet. Echt vakantie dus!

Wij kunnen je een reis aanbieden met privé transport met een Spaanstalige chauffeur die jullie van A naar B brengen. Dit noemen we een reis met privé transfers.  Tijdens deze reis zullen de chauffeurs per dag lang niet altijd dezelfde zijn. Als we een excursie voor je regelen dan doen we dat vanzelfsprekend met een Engelssprekende gids.

Wil je graag de hele reis met een Engelsprekende gids én chauffeur op pad? Kijk dan eens bij onze Colombia DeLuxe reis.Ook deze reis is niet meer dan een voorbeeld en kan naar jullie wensen worden aangepast.