SELFDRIVE REIZEN COLOMBIA

INDIVIDUELE REIS OP MAAT

Colombia is een prachtig land met zeer verschillende landschappen en een uiterst vriendelijke bevolking. Inmiddels is Colombia net zo goed bereisbaar als andere landen in Zuid-Amerika. Het is een land dat nog ontdekt moet worden door de toeristen waardoor het er op dit moment nog relatief rustig is. Colombia kent vele authentieke koloniale stadjes, hooggebergte, nevelwouden, jungle en het grenst zowel aan de pacifische als de caribische oceaan. De Zona Cafetera, de koffieregio bij uitstek, is van een ongekende schoonheid met prachtige vergezichten. Bovendien heeft men traditionele finca's omgetoverd tot fantastische accommodaties die echt een toegevoegde waarde aan je reis geven om daar één of meerdere nachten te verblijven!

Ons selfdrive concept trouw blijvend zijn we zelf op pad gegaan om te ervaren hoe het is om hier met een huurauto te rijden. Wij vonden het een mooi en uitdagend avontuur! Het is voor de ervaren selfdrive reiziger, die graag weer eens een nieuw avontuur aan wil gaan, echt een aanrader. Mocht je twijfelen of je wel zelf wilt rijden of niet dan kunnen wij je ook mooie routes aanbieden met privé transfers.

Wil je meer weten over een selfdrive of een luxe auto-rondreis met privé transfers?  Je kunt ons telefonisch bereiken of ons contactformulier invullen om een offerte aanvraag te doen. Wij horen graag van je!

Colombia is al geruime tijd weer geopend voor toeristen. Lees hier meer over de corona toelatingseisen voor Colombia.

SELFDRIVES COLOMBIA

Wij hebben in Colombia twee selfdrive routes voor je uitgestippeld ter inspiratie én een reis met privé-transfers of chauffeur. Wij maken al onze reizen op maat en het is daarom geen enkel probleem om onze voorbeeldreizen naar jouw wensen aan te passen. We horen het graag!

SELFDRIVE COLOMBIA HIGHLIGHTS

22 dagen vanaf € 2.395,- per persoon

SELFDRIVE COLOMBIA ZONA CAFETERA

18 dagen vanaf € 2.255,- per persoon

SELFDRIVE COLOMBIA BIJZONDER

16 dagen vanaf € 2.130,- per persoon

SELFDRIVE COLOMBIA COMPLEET

24 dagen vanaf € 2.760,- per persoon

KAMPEERREIS COLOMBIA

18 dagen vanaf € 1.650,- per auto/daktent

KAMPEERREIS COLOMBIA

20 dagen vanaf € 2.560,- per auto/daktent

KAMPEERREIS COLOMBIA

21 dagen vanaf € 2.325,- per auto/daktent

COLOMBIA MET PRIVE TRANSFERS

Een reis maken met privé transfers is een hele relaxte manier van reizen. Je hoeft niet zelf op het verkeer te letten of het hotel te zoeken. Zeker in het toch wel drukke verkeer in Colombia is dat, denken wij, fijn als je rustig kunt meerijden en genieten van wat je onderweg allemaal ziet. Echt vakantie dus!

Wij kunnen je een reis aanbieden met privé transport met een Spaanstalige chauffeur die je van A naar B brengt. Dit noemen we een reis met privé transfers. Tijdens deze reis zullen de chauffeurs per dag lang niet altijd dezelfde zijn. Als we een excursie voor je regelen dan doen we dat vanzelfsprekend met een Engelssprekende gids.

Wil je graag de hele reis met een Engelssprekende gids én chauffeur op pad? Kijk dan eens bij onze Colombia DeLuxe reis. Ook deze reis is niet meer dan een voorbeeld reisroute en kan naar jouw wensen worden aangepast.

RONDREIS COLOMBIA DE LUXE

15 dagen vanaf € 3.057,- per persoon

BOUWSTENEN

Maak je reis compleet!

Condor Travels helpt je graag jouw ideale reis samen te stellen.

Met onderstaande bouwstenen kun je de reis nog completer maken. Informeer naar de mogelijkheden!

CIUDAD PERDIDA

Maak een 4 daagse trekking door de jungle naar de Verloren Stad

AMAZONE

5 daags verblijf in een ecolodge in de jungle op de grens van Colombia en Brazilië

NUQUI

Unieke kans om walvissen te spotten met deze 4 daagse excursie

LOS LLANOS

Ga 4 dagen op safari door de savanne en graslanden van Oost-Colombia

KOFFIETOUR

Leer alles over koffie tijdens deze halve dagtour

ROSARIO EILANDEN

Een dagje relaxen aan het strand op Isla Grande

PAARDRIJDEN VILLA DE LEYVA

Ontdek de omgeving van Villa de Leyva te paard

IGUAQUE NATIONAL PARK

Dagtocht naar de paramo en het Iguaque bergmeer

CAÑO CRISTALES

4 daagse excursie naar het bijzondere natuurverschijnsel van de regenboogrivier

KLIMAAT

Colombia ligt niet ver boven de evenaar en heeft daardoor weinig schommelingen in de temperaturen door het jaar heen. De temperatuur varieert vooral vanwege de hoogte waarop je je bevindt. Colombia kent twee droge en twee natte periodes. Vanwege de enorm grote variatie in hoogtes in het land kan het zijn dat je op 1 dag meerdere klimaatzones aan doet. We raden aan om kleding voor meerdere weertypes mee te nemen.

DE WEGEN

Is het veilig om in Colombia zelf te gaan rijden?

Colombia is nog vrij onbekend als selfdrive bestemming. Wij hebben hier eerst zelf gereden voor we het zijn gaan aanbieden. Wij denk dat een selfdrive in Colombia is geschikt voor de ervaren selfdrive reiziger. Het is zeker niet moeilijk om hier te rijden maar het is op de, doorgaans tweebaans wegen, wel relatief druk met (klein) vrachtverkeer en de vele motorrijders. Dit maakt het rijden intensief.

Heb je ruime ervaring in het rijden op verre bestemmingen zoals in Afrika of Azië dan is dit een avontuur dat je, denken wij, zeker aan kunt gaan. Heb je minder ervaring in het rijden op verre bestemmingen en twijfel je of je zelf moet gaan rijden? Vraag ons dan naar de mogelijkheden naar een individuele reis met privé transfers.

KAART COLOMBIA