CAMPER HUREN IN CHILI

RUIM AANBOD 4WD CAMPERS | 4WD MET DAKTENT | CAMPERBUSJES | MINI-CAMPERS

Wil je een camper huren in Chili? Bij Condor Travels kun je terecht voor de camperhuur in dit land. Wij hebben een ruim aanbod van 4wd campers, camperbusjes, mini-campers en 4wd's met daktent. Voor ieder budget is er wel iets te vinden.

Vanuit onze passie voor het reizen met de camper hebben wij heel erg veel door deze landen gezworven met zowel een eigen als een gehuurde camper. Als je via ons een camper huurt in Chili voorzien we je van allerlei praktische tips en helpen we je een routeplanning te maken zodat je goed voorbereid op pad gaat. In dit blog kun je meer lezen over een camperreis door Patagonië.

WELKE CAMPER TYPES KUN JE HUREN IN CHILI?


Wij hebben een indeling gemaakt in 4 categorieën: 4wd campers, gewoon aangedreven campers, mini-campers of 4wd auto met daktent. Omdat wij met een groot aantal verhuurders in Chili maar ook met verhuurders in Argentinie samenwerken, kunnen we veel verschillende modellen aanbieden. De campers in Chili en Argentinië zijn over het algemeen eenvoudig qua interieur. Je kunt er in koken en slapen en sommige camper modellen hebben ook een toilet en douche aan boord. Verwacht dus geen luxe campers met bijvoorbeeld magnetrons e.d. De campers zijn zeer geschikt om te rijden over de wegen in deze landen.

 

EEN CAMPER HUREN IN CHILI: WELKE ROUTE KAN IK RIJDEN IN 3 OF 4 WEKEN?


Je hebt een camper gehuurd in Chili maar dan is de vraag welke route kun je in 3 of 4 weken rijden? Als je nog niet eerder in een land bent geweest is dat moeilijk om in te schatten. Om je op weg te helpen én als inspiratie hebben wij een aantal routes voor je uitgewerkt. Gebaseerd op onze eigen rij-ervaringen en die van onze klanten. Op deze manier krijg je alvast een idee van hoeveel tijd je nodig hebt om bijvoorbeeld van Santiago naar Punta Arenas te rijden of om vanuit Santiago een ronde door Noord-Argentinie en Chili te maken.

 

WAAR KAN IK EEN GEHUURDE CAMPER IN CHILI OPHALEN EN/OF INLEVEREN?


Omdat wij met veel verschillende verhuurders samenwerken kunnen we hier geen eenduidig antwoord op geven omdat de mogelijkheden per verhuurder verschillen. In grote lijnen kunnen we zeggen dat er (4wd) campers of 4wd's met daktenten op te halen dan wel in te leveren zijn op de volgende locaties in Patagonië:

CHILI

  • Pucon
  • Puerto Montt
  • Coyhaique
  • Punta Arenas

ARGENTINIË

  • Bariloche
  • San Martin de los Andes
  • El Calafate
  • Ushuaia

 

Voor het ophalen en/of inleveren van de camper / 4wd met daktent in een andere plaats dan de hoofdstad worden zgn. pickup/dropff kosten in rekening gebracht.

Sommige verhuurders hebben nog meer pickup/dropoff locaties dan we hierboven hebben vermeld dus zit de plaats van je keuze er niet bij? Informeer dan naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP