• Colombia stalletjes Condor Travels
  • Valle de Cocora Condor Travels
  • Colombia selfdrive Condor Travels
  • Colombia Zona Cafetera
  • IMG 3104
  • IMG 3334

COLOMBIA

AUTORONDREIS | SELFDRIVE REIZEN

Colombia is een prachtig land met zeer verschillende landschappen en een uiterst vriendelijke bevolking. Inmiddels is Colombia net zo goed bereisbaar als andere landen in Zuid-Amerika. Het is een land dat nog ontdekt moet worden door de toeristen waardoor het er op dit moment nog relatief rustig is. Colombia kent vele authentieke koloniale stadjes, hooggebergte, nevelwouden, jungle en het grenst zowel aan de pacifische als de caribische oceaan. De Zona Cafetera, de koffieregio bij uitstek, is van een ongekende schoonheid met prachtige vergezichten. Bovendien heeft men traditionele finca's omgetoverd tot fantastische accommodaties die echt een toegevoegde waarde aan uw reis geven om daar één of meerdere nachten te verblijven!

Ons selfdrive concept trouw blijvend zijn we zelf op pad gegaan om te ervaren hoe het is om hier met een huurauto te rijden. Wij vonden het een mooi en uitdagend avontuur! Het is voor de ervaren selfdrive reiziger, die graag weer eens een nieuw avontuur aan wil gaan, een aanrader. Mocht u twijfelen of u wel zelf wilt rijden of niet dan kunnen wij u ook mooie routes aanbieden met privé transport.

Wilt u meer weten over een rondreis met huurauto of een luxe auto-rondreis met privé chauffeur naar Colombia? U kunt ons telefonisch bereiken of ons contactformulier invullen om een offerte aanvraag te doen. Wij horen graag van u!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Lees onze Privacy Verklaring Ok